Synchroonzwemsters in het nieuw

05 februari 2007

PAPENDRECHT - De afdeling synchroonzwemmen van zwemvereniging de Geul hebben ook een nieuw trainingspak.
Vorige week zaterdag hadden zij hun eerste techniekwedstrijd van dit jaar. Dit was een kringkampioenswedstrijd met de kring Haaglanden in zwembad het Wedde in Voorschoten.
Aan deze wedstrijd deden zeven meisjes mee in verschillende leeftijdscategorieën.

Er werden door deze meisjes maar liefst 4 medailles gehaald. Zo was er een zilveren medaille voor Kisten Meeusen, zij haalde ook haar tweede limiet en mag begin maart meedoen aan de Synchro Beat. Dit is een nationale wedstrijd in de leeftijds categorie tot 12 jaar. Samantha van Dalen haalde een gouden medaille en een limiet in de categorie tot 15 jaar. Op junioren niveau tot 18 jaar behaalde Joke de Lange een zilveren medaille en Marije Schut had ook een zilveren medaille in de categorie senioren vanaf 18 jaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.