Zware mishandeling: 1 aanhouding

03 februari 2007

PAPENDRECHT- Een 49-jarige man uit Papendrecht is op zaterdag 3 februari zwaar mishandeld door een groepje jongeren. De man had boodschappen gedaan in winkelcentrum Wilgendonk en was op weg naar huis. Hij liep in de richting van de Appeldreef.

Een groepje van zes jongens kwam op de man aflopen. Een van de jongens gaf zonder aanleiding een harde trap tegen de hand van het slachtoffer. Daarna zijn de jongens weggerend. Na een zoektocht heeft de politie een 16-jarige jongen uit Papendrecht kunnen aanhouden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gegaan voor behandeling van zijn hand. Hij heeft van twee vingers de middenhandsbeentjes gebroken en moet geopereerd worden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.