Aanhouding na stelen tubes tandpasta

02 februari 2007

PAPENDRECHT- In Breda zijn op vrijdag 2 februari een 25-jarige vrouw en een 26-jarige man uit Rosmalen aangehouden. De twee worden verdacht een winkeldiefstal te hebben gepleegd bij een supermarkt in Papendrecht. Hierbij zouden tubes tandpasta zijn buit gemaakt. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau in Sliedrecht. Hier zijn ze in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.