Alcoholcontrole op de Burgemeester Keijzerweg

02 februari 2007

PAPENDRECHT- Het verkeershandhavingsteam van de politie Zuid-Holland-Zuid heeft op vrijdag 2 februari een alcoholcontrole uitgevoerd. De controle vond plaats aan de Industrieweg en de Burgemeester Keijzerweg. In totaal hebben 222 bestuurders geblazen. Drie mensen zijn aangehouden omdat ze te veel hadden gedronken. De hoogst gemeten alcoholpromillage was 0,8 promille.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.