Kerk voor vijfde keer doelwit van vernieling

30 januari 2007

POLITIE ZOEKT GETUIGEN
PAPENDRECHT – Voor de vijfde keer dit jaar is een kerk aan de Muilwijckstraat het doelwit geworden van vernieling. Tussen donderdag 25 januari 22.00 uur en zondag 28 januari 09.00 uur zijn twee ruiten van de kerkzaal ingegooid met een steen. Drie keer eerder dit jaar gebeurde dit ook al. Er is aangifte gedaan.
De politie verzoekt getuigen en/of mensen die meer weten van deze vernielingen zich te melden. Dit kan via 0900-8844 (lokaal tarief)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.