Oproep Robert van 't Geloof

29 januari 2007

PAPENDRECHT - Hier bij een oproep van Robert van 't Geloof, de molenaar van de molen in het park van het Noordhoekse Wiel dat hij vorig jaar heeft gered van de ondergang door restauratie aan te vragen bij de gemeente:

"Beste lezer: Als molenaar van de molen in het Noordhoekse Wiel in Papendrecht ben ik op zoek naar documenten, foto's, plaatjes of wat dan ook van die molen. Ook zoek ik foto's van het park nu en voor 1980 heeft u iets, zou u dit dan op willen sturen naar Robert van 't Geloof, Kruiswiel 10, 3341 CN, Hendrik-Ido-Ambacht of naar robertvantgeloof@gmail.com. Ook kopieën zijn van harte welkom!"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.