Rabobank sponsort scorebord PKC

25 januari 2007

PAPENDRECHT - Donderdagmiddag 25 januari organiseerde de ondernemersclub van PKC/Café Bar haar jaarlijkse snertbijeenkomst.

Inmiddels een vaste traditie op de activiteitenlijst van de ondernemersclub is deze gezellige middag in januari waarbij er overheerlijke zelfgemaakte snert met toebehoren worden geserveerd.
Ook dit jaar was er weer een grote opkomst van de inmiddels ruim 70 leden tellende ondernemersclub. Naast de verschillende ondernemers was ook het college van burgemeester en wethouders vertegenwoordigd en mocht natuurlijk ook het bestuur en de selectie van de Papendrechtse Korfbalclub niet ontbreken..

Tijdens de bijeenkomst waarbij voorzitter van de ondernemersclub, Jan Podt, zijn jaarlijkse toespraak hield en de nieuw lid geworden bedrijven voorstelde, deed de Rabobank Drechtsteden Midden-Noord nog een meer dan welkome gift. Voor de in dit seizoen in gebruik genomen tweede sporthal financierden zij een mooi elektronisch scorebord en klok. Het bord werd officieel onthuld door Ad Boom, algemeen directeur, door het starten van een presentatie op een groot scherm (zie foto).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.