De Geul zwemt derde ronde ZRO- competitie

22 januari 2007

PAPENDRECHT - Zaterdag werd in het Caribabad in Gorinchem de derde ronde in de regionale ZRO-B competitie gezwommen. Er werden door de zwemmers van de Geul 16 medailles gewonnen en een flink aantal PR’s gezwommen. De grootste tijdsverbetering kwam op naam van Sanne Buurman, die op de 100 school ruim 4 seconden van haar tijd afhaalde.

De middag begon goed met een eerste plaats behaald door Debby van Steenderen, Tim Muller, Chadassa Mannee en Jesse de Win op de 4x50 vrij estafette. In de categorie minioren 6 deed de Geul goede zaken. Bij de meisjes won Debby van Steenderen het goud op de 100 rug en Chadassa Mannee haalde zilver op de rug en brons op de 50 vlinder. Bij de jongens veroverde Jesse de Win brons op de 100 rug en zilver op de 50 vlinder. Ook in de categorie jongens junioren 2 was de Geul succesvol. Op de 50 vlinder haalde Jasper de Win goud in een nieuw clubrecord onder de 14 jaar van 30,60 seconden. Deze tijd betekende tevens een evenaring van het clubrecord onder de 15 jaar. Bas van den Sigtenhorst volgde goed met een zilveren medaille op deze afstand. Op de 100 rug werd Jasper eveneens eerste en Bas derde. Yordi Oetringer won bij junioren 4 een bronzen medaille op de 100 vlinder en Jeroen van Dijk won deze medaille op de 200 rug. Bas van den Sigtenhorst haalde belangrijke punten binnen door derde te worden op de 200 school bij jongens jeugd. Ook de heren zorgden voor de nodige competitiepunten: Ivan van Omme werd eerste op de 100 vrij, Yuri van Omme pakte op de 100 school het zilver en Martijn de Win het brons.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.