Auto teruggevonden op de Steilsteven

22 januari 2007

PAPENDRECHT – Op maandagmiddag 22 januari is op de Steilsteven een gestolen auto teruggevonden. De auto werd in de nacht van donderdag 18 januari 2007 op vrijdag 19 januari bij een woninginbraak aan de Boeieraak meegenomen.

De gestolen auto was rondom beschadigd en was overhoop gehaald. De politie heeft de auto meegenomen voor onderzoek door de Unit Forensische Opsporing. De eigenaar is in kennis gesteld.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.