WASKO neemt zes nieuwe personenbussen in gebruik

20 januari 2007
WASKO neemt zes nieuwe personenbussen in gebruik

PAPENDRECHT - Op vrijdag 19 januari nam WASKO op feestelijke wijze zes nieuwe personenbussen in gebruik. De nieuwe bussen zullen in Papendrecht en Alblasserdam gebruikt worden om schoolkinderen tussen de kinderopvang en de basisschool te vervoeren.

Door de groei in de opvang voor- en naschool was het nodig om het aantal bussen uit te breiden en enkele oude bussen te vervangen. Gekozen is voor een taxiuitvoering zodat de kinderen veilig in en uit kunnen stappen. Op de foto vieren de kinderen alvast een feestje hiervoor.

WASKO heeft de bussen gekocht via Century Lease en kreeg de sleutels van deze zes bussen overhandigd van een vertegenwoordiger van dit bedrijf. Eerst was het de bedoeling om de bussen te leasen, maar dit bleek ruim 20% duurder te zijn dan het aanschaffen van de bussen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.