Aangehouden voor vernieling

20 januari 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft op zaterdagmiddag 20 januari twee jongens van 14 jaar uit Papendrecht aangehouden op verdenking van vernieling. Een automobilist reed op de Vrijheer van Eslaan toen er glas naar zijn auto werd gegooid.

Hierdoor raakte het voertuig beschadigd. Het glas was van een vernield bushokje aan de Vrijheer van Eslaan. De gedupeerde automobilist reed naar het politiebureau waar hij hulp kreeg van agenten. Zij hielden in de omgeving een tweetal jongens aan die voldeden aan het signalement. De ene 14-jarige bleek niets met de vernieling te maken te hebben. De anders 14-jarige bekende glas weggegooid te hebben maar dit zou per ongeluk tegen de passerende auto zijn aangekomen. Van de vernieling van het bushokje wist hij niets. Na verhoor is ook hij heengezonden. Er wordt naar een passende straf gekeken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.