Na jarenlange traditie Muziekvereniging Excelsior zonder majorettes

19 januari 2007
Na jarenlange traditie Muziekvereniging Excelsior zonder majorettes

PAPENDRECHT - Ruim 40 jaar zijn de majorettes het boegbeeld van Muziekvereniging Excelsior geweest.

Bij de jaarlijks terugkerende optredens zoals Lampionoptocht, Koninginnedag, Avondvierdaagse en de Sint Nicolaas optocht waren de majorettes een bekend fenomeen. Helaas zullen zij in de toekomst niet meer te zien zijn bij de feestelijke activiteiten in Papendrecht.

Door terugloop van het aantal leden is er besloten om te stoppen met de majorettegroep.
Door de jaren heen heeft de majorettegroep, goede tijden en slechte tijden gekend. Maar toch was het steeds weer mogelijk om nieuwe leden aan te trekken. Maar helaas is nu besloten om geen doorstart te maken.

De overgebleven majorettes Cindy Loeve en Cindy Ballegooijen beiden 11 jaar lid en Gina Schmitt, 27 jaar lid van deze vereniging, kijken terug op een leuke periode. Zij betreuren het dat Muziekvereniging Excelsior in de toekomst zonder majorettes op straat zullen lopen.
Ze wensen Excelsior veel succes.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.