Voordeur in brand

18 januari 2007

PAPENDRECHT – De voordeur van een woning aan de Jacob Catslaan heeft net na middernacht van woensdag 17 januari op donderdag 18 januari in brand gestaan.

De  46-jarige bewoner ging omstreeks 00.00 uur naar bed maar werd na enkele minuten wakker van een brandlucht. Het bleek dat de voordeur in brand stond. De bewoner zette zelf de achterdeur open zodat de rook uit de woning kon. De brandweer was snel ter plaatse waardoor een brand in de woning werd voorkomen. Door de politie werd bij de deur materiaal aangetroffen dat vermoedelijk duidt op brandstichting. De Unit Forensische Opsporing (voorheen Technische Recherche) verricht onderzoek. Getuigen die iets hebben gezien rond middernacht worden verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.