DES verliest opnieuw van sterke tegenstander

15 januari 2007

PAPENDRECHT - Vorige week verloor DES nog van de nummer twee op de ranglijst en vandaag kwam de nummer drie op bezoek in sporthal de Donck. DES kampt nog steeds met een aantal blessures. Coach Moshen Daghrir zag zich wederom genoodzaakt om zich in het blauw-gele tenu te hijsen. HAR&O-DES kon twintig minuten stand houden tegen de Brabantse ploeg uit Mill. (12-12) Daarna nam MHV het heft in handen en nam een kleine voorsprong. DES kwam verdedigend te kort en de ploegen gingen rusten met een 15-19 stand. Na de verplichte theepauze kwam DES goed uit de startblokken en na zes minuten spelen was de stand weer gelijk (20-20). MHV'81 had echter de langste adem en nam wederom de leiding in handen en gaf deze ook niet meer weg. De marge van 3 tot 5 punten zorgde dat de overwinning niet meer in gevaar kwam voor de Brabantse ploeg. DES blijft door deze nederlaag op de 10e plaats staan
Komende dinsdag kan DES de nare smaak van deze nederlaag wegspoelen door White Demons te verslaan voor de beker.

Doelpunten DES’72
Joost van Est, Oskar Broz en Remco Peters allen 6x Moshen Daghrir 4x S. Waarden burg 2x, John Bouwman 2x, Alvin van der Kuil 1x, Rob Kraaijeveld 1x.

Bijschrift foto: Coach Moshen Daghrir speelde zelf ook mee

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.