Drie personen aangehouden (vervolgbericht 4 januari j.l.)

08 januari 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft in de vroege morgen van maandag 8 januari drie personen aangehouden op hun woonadres. Het gaat om een 14-jarige jongen en een 16-jarige jongen uit Papendrecht en een 22-jarige man uit Dordrecht. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een incident in de Kerkbuurt op 3 januari j.l.


Twee loslopende honden werden op 3 januari j.l. door politieagenten in beslag genomen op de Kraaihoek. De eigenaar van de honden, een 33-jarige man uit Papendrecht werd door de politie aangehouden. De honden zijn door de gemeente aangewezen als gevaarlijke honden en droegen geen muilkorf. De dieren zullen worden beoordeeld of ze onder de Pitbullwetgeving vallen en derhalve verboden zijn. De eigenaar verklaarde dat mogelijk iemand de kennel van de honden heeft opengedaan waardoor ze zijn ontsnapt. Hij werd toen na verhoor heengezonden.

Kort nadat de honden werden afgevoerd met de dierenambulance ontstond in de Kerkbuurt een vechtpartij tussen een 20-jarige man uit Papendrecht en een aantal personen die hem beschuldigden van verraad en het aanhouden van de 33-jarige hondeneigenaar. Er vielen de nodige klappen. De moeder van de 20- jarige man kwam te hulp en werd tegen de grond geduwd. Ze bezeerde daarbij een aantal ribben. Beiden hebben aangifte gedaan van mishandeling. Ze hadden niets met de melding van de loslopende honden te maken. De politie kent een aantal namen van de verdachten en stelde een onderzoek in. Dit heeft nu geresulteerd in de aanhouding van drie personen. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.