Aantal gebruikers Waterbus Oosteind valt tegen

02 januari 2007

PAPENDRECHT - In de Drechtsteden is de Waterbus inmiddels een groot succes en duidelijk ingeburgerd. In Papendrecht zijn er het afgelopen jaar 2 haltes bijgekomen, namelijk Papendrecht-West en Papendrecht oosteind.

De halte Papendrecht-West vertoont een duidelijke stijgende lijn, maar de halte Oosteind valt nog behoorlijk tegen in de verwachtingen. Het industrieterrein Oosteind kent een behoorlijke verkeersdrukte en daarom was de gelijknamige halte van start gegaan. En vooral nu er door de revitalisatie op de Ketelweg veel verkeersongemak is, lijkt het logisch dat de Waterbus een prima alternatief is voor het vervoer over de Ketelweg.

De voornaamste reden dat de halte niet echt aanslaat, is dat bedrijven op het Oosteind nauwelijks abonnementen hebben afgenomen voor personeel. De Waterbus wil hierbij dan ook nogmaals de oproep doen om het jaar 2007 goed te beginnen en de Waterbus een echte kans te gunnen.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.