Pasjessysteem voor Zwembad De Hooght

28 december 2006
Pasjessysteem voor Zwembad De Hooght

PAPENDRECHT - Vaste bezoekers van zwembad De Hooght hebben vanaf 1 januari te maken met een nieuw toegangssysteem. Meerbadenkaarten, abonnementen en dergelijke worden vervangen door chippasjes. Voor losse kaartjes blijft alles bij het oude.

Voor een pasje moet 5 euro borg worden betaald (deze borg wordt uiteraard terugbetaald bij – onbeschadigde - inlevering na gebruik van het pasje).

Het nieuwe systeem biedt verschillende voordelen: door gegevens van bezoekers te registreren kan zwembad De Hooght informatie en activiteiten op maat aanbieden; in geval van een onverhoopte calamiteit is precies bekend wie op dat moment in het zwembad aanwezig is; vorderingen van zwemleerlingen kunnen worden gevolgd en één en hetzelfde pasje kan voor meerdere activiteiten worden gebruikt.

Op donderdag 28 december werden de eerste twee pasjes in het zwembad uitgereikt aan twee trouwe bezoekers van zwembad De Hooght.

Als eerste aan Jaap Kooyman. Hij is de nestor van de ochtendtrimmers. Hij zwemt hier al 39 jaar (vanaf de opening van het buitenbad in 1968) iedere ochtend. Is ook de grote gangmaker bij de organisatie van evenementjes. Tevens krijgt iedere medewerker met de kerst van hem een leuke kleine attentie waarmee hij zijn waardering uitspreekt voor de inzet van het personeel van zwembad de Hooght. Jaap krijgt een pasje aangeboden waarmee hij de gehele maand januari 's ochtends kan komen zwemmen.

Ten tweede aan Jan Lagerwaard. Jan wordt begin januari 65 jaar en krijgt hierdoor nog meer tijd om met zijn kleinkinderen te gaan zwemmen. Vooral op de zaterdag- of zondagochtend, wanneer de kinderen die ingeschreven staan of al op zwemles zitten, gratis mogen komen oefenen op hun plonskaart. Hierbij moet dan wel per kind een betalende begeleider zijn. Daarom krijgt Opa Jan een 12 badenpasje aangeboden.

Brochures over de pasjes zijn beschikbaar bij de kassa van het zwembad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.