Een goede wedstrijd met een minpuntje

27 december 2006

PAPENDRECHT - Zaterdag 23 december 2006. De hekkensluiter van de eerste divisie was vandaag op bezoek in Papendrecht. De ploeg uit het Noord Hollandse Velsen kon weer een nederlaag op hun conto bijschrijven.

De mannen van Moshen Dahgrir waren onbetwist de sterkste partij vandaag. De tribunes waren redelijk gevud, mede doordat er na de wedstrijd een Kerstborrel van DES gepland stond. De eerste helft werd afgesloten met een riante voorsprong van 23-13. Ook de tweede helft gingen de Papendrechters vrolijk door met scoren en het publiek kon het wel waarderen.

Een smet op de wedstrijd was het uitvallen van Andre Kraaijeveld die een lelijke val maakte na een schitterend doelpunt. Hij belandde ongelukkig op zijn gezicht en brak een aantal tanden en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. DES sluit het jaar met een grote overwinning en scoorde maar liefst 45x. Na de winterstop gaat DES op 6 januari op bezoek bij Internos.

Doelpunten DES72: Joost van Est 14x, Oskar Broz 8x, Remco Peters 7x, Toby Trouw 4x, Andre Kraaijeveld 4x, John Bouman , Alvin van der Kuil en Michael Oosterbaan 2x, Joris van Donk 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.