Coalitie akkoord voor renovatie De Willem

26 december 2006

PAPENDRECHT - De coalitie in Papendrecht heeft gekozen voor het voorstel van het college om theater de Willem te renoveren en moderniseren. Hierdoor is de voortzetting van de theaterfunctie in Papendrecht zeker gesteld. Het huidige niveau van de theaterprogrammering kan door de verbouwing van de Willem in de volle omvang worden voortgezet. De renovatie is mogelijk binnen de financiële grenzen die in het coalitieakkoord zijn vastgelegd.

Aangezien er geen tweede variant mogelijk is binnen het beschikbare budget, kan er geen keuze tussen een tweede (of derde) variant aan de bevolking worden voorgelegd. De coalitiepartijen kiezen er daarom voor de inwoners te betrekken bij het optimaliseren van het plan om De Willem te moderniseren. Vertegenwoordigers vanuit de eerdere fase van ideeënvorming zullen daartoe worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor het Willem de Zwijgercollege, dat ook gebruik zal blijven maken van het vernieuwde theater.

Nadat het plan is geoptimaliseerd streeft de coalitie naar een definitief raadsbesluit in het voorjaar van 2007.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.