Verwarde man aangehouden

19 december 2006

PAPENDRECHT - De politie heeft dinsdagavond 19 december een 43-jarige man uit Papendrecht aangehouden aan de Noordersingel.

De politie kreeg de melding dat een vermoedelijk verwarde man het huis van zijn vriendin in brand zou willen steken. De man zou onder invloed van alcohol en medicijnen zijn. De politie ging er direct heen en wist de man buiten aan te houden. Hij had in de woning de inboedel vernield. Hij is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.