Jeugd Eindejaarstoernooi bij PKC/Cafe Bar

18 december 2006

PAPENDRECHT - Op 27, 28 en 29 december zal de PKC-hal in de Papendrechtse Oostpolder drie dagen lang het decor vormen van een waar korfbalspektakel.

Daar zal de 9e editie van het Drinkwaard Schilders Jeugd Eindejaarstoernooi (JET) worden gehouden. Een toernooi waar al jaren de top van de Nederlandse korfbaljeugd is vertegenwoordigd en dat ook dit jaar deze status weer weet te handhaven.
Bij de D, C, B en A-selecties nemen dit jaar Dalto/DSB, Deetos/Volhuis, DVO, Fortuna/Tempus, KVS en PKC/Café Bar deel aan het JET.

Op woensdag zullen de B- en A jeugdploegen aantreden. De D- en C-jeugdploegen krijgen donderdag de kans kun talenten te laten zien. Op beide dagen zullen na de poulewedstrijden direct de kruisfinales volgen. Op de slotdag van het toernooi zullen de finales gepeeld worden.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.