Richard Middelkoop trainer Papendrecht (zo)

15 december 2006

PAPENDRECHT - Met ingang van 1 januari 2007 is Richard Middelkoop de hoofdtrainer van de zondagselectie bij de VV Papendrecht. Middelkoop is nu nog trainer bij zaterdag hoofdklasser SHO. Hij had reeds aangegeven aan het einde van het seizoen 2006 / 2007 te willen vertrekken bij de club uit Oud Beijerland. Richard Middelkoop is tot en met het seizoen 2007 / 2008 vastgelegd. Donderdagavond, 14 december 2006, is het vertrek van Middelkoop medegedeeld aan de spelers van SHO.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.