Kop staart botsing

15 december 2006

PAPENDRECHT- Op de Ketelweg in Papendrecht heeft vrijdag 15 december een kop staart botsing plaats gevonden. Bij de botsing waren drie auto’s betrokken.

De voorste auto stopte , de auto hierachter kon tijdig remmen. De derde auto die hier achter reed, kon echter niet meer tijdig remmen waardoor deze tegen de twee voorliggers aan reed. Een 54-jarige vrouw uit Dordrecht raakte gewond als gevolg van de botsing. Zij is naar het ziekenhuis gebracht en heeft vermoedelijk een whiplash opgelopen.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.