Verlichtingscontrole in Papendrecht

12 december 2006

PAPENDRECHT – Het Verkeers Handhavings Team (VHT) van de Politie Zuid-Holland-Zuid heeft op dinsdagmorgen 12 december tussen 06.00 en 08.00 uur een verlichtingscontrole gehouden op de fietsroute van schoolgaande jeugd in Papendrecht. Op de locaties Burgemeester Keijzerweg, Wilgenpad, Veerweg, Willem Dreeslaan en Westkil werden (brom)fietsers gecontroleerd op hun verlichting.


94 passanten werden in totaal gecontroleerd en er werden 18 overtredingen geconstateerd. 16 keer werd proces-verbaal opgemaakt omdat de verlichting niet in orde was, 1 proces-verbaal werd opgemaakt omdat de bestuurder het kinbandje van de helm niet vast had zitten en een persoon kreeg een bekeuring omdat zijn bromfiets een versleten achterband had.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.