Auto van Wijngaarden opent Occasioncenter

11 december 2006
Auto van Wijngaarden opent Occasioncenter

PAPENDRECHT - Vanaf 1 december 2006 heeft Autobedrijf Van Wijngaarden de deuren van Occasioncenter van Wijngaarden geopend. Deze is gevestigd naast het Autoschadebedrijf aan de Geulweg 5 te Papendrecht. Naast occcasions kunt u hier ook terecht voor scootmobielen.

Wim van Houwelingen, verkoper in het Occasioncenter, is blij met de nieuwe aanwinst. "Van Wijngaarden staat bekend om de betrouwbare occasions in de wat hogere prijsklassen. Nu bieden wij deze ook aan vanaf € 3.000,-. Hierdoor kunnen wij nog meer mensen een dienst bewijzen met goede, betrouwbare auto's voor eerlijke prijzen."

Het occasioncenter is geopend van maandag t/m donderdag van 9.00 - 18.00, vrijdag van 9.00 - 21.00 en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.autovanwijngaarden.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.