VV Papendrecht volledig van slag

04 december 2006

PAPENDRECHT - VV Papendrecht (zo) ging dit weekeinde op bezoek bij UNA. Na een rumoerige week met het wegzenden van Roger Schouwenaar lukte er op het veld ook bar weining. Alles in de wedstrijd zat tegen. Een eigen doelpunt en over ballen heen maaiende spelers. Papendrecht verliest met 6-0! De ploeg heeft in de competitie al een aantal jaar niet meer met zulke grote cijfers verloren. Overigens staat de ploeg nog ruim boven de rode streep, maar als er speltechnisch niet snel verbetering komt, dan zal de ploeg moeten vrezen voor degradatie uit de hoofdklasse.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.