AV Passaat start met NORDIC WALKING loopgroep

04 december 2006

PAPENDRECHT - In november heeft AV Passaat de activiteiten uitgebreid met de introductie van een NordicWalking Loopgroep.

De doelgroep zijn die beoefenaars van deze moderne wandelvorm die reeds een basistraining gevolgd hebben en de specifieke NW-techniek voldoende onder de knie hebben. In de NW-loopgroep kan deze techniek verder geoefend en verbeterd worden en tegelijkertijd werk je tijdens de training aan je conditie.

Het “samen doen” is voor velen de stimulans om, na het leren van de basistechnieken, door te gaan met recreatief sporten en daarvoor ben je bij Passaat in goede handen. Er wordt bij AV Passaat dus geen les gegeven in het aanleren van de NW-techniek. Daarvoor is voldoende aanbod in de markt. Een van de aanbieders is Nordic Walking Alblasserwaard (onderdeel van Lopend Stilstaan). Contactpersoon John van der Sluis, 06-14442069. www.nordicwalkingalblasserwaard.nl

Het wekelijkse trainingsuur is vooralsnog op de donderdagavonden van 19.30 – ca. 21.00 uur. De training/wandeling wordt voorafgegaan door een warming-up en na afloop een cooling down. (Het is de bedoeling dat in de komende tijd het trainingsaanbod verder uitgebreid gaat worden.)

Om deel te kunnen nemen aan de NW-loopgroep word je lid van AV Passaat. Wil je het eerst eens aanzien dan train je gewoon een keer “op proef” mee. De contributie bedraagt momenteel (1 trainings-mogelijkheid per week) € 7,50 per maand en wordt met ingang van 1 januari elk kwartaal per machtiging geïnd. Bij 2 of meer wekelijkse trainingsmogelijkheden bedraagt de contributie € 12,00 per maand. Deelnemers dienen uiteraard te beschikken over eigen “poles”.

Voor verdere informatie en aanmelding kun je bellen met Kees Visser: 06- 23 02 25 31.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.