Aanhouding na mishandeling op voetbalveld

03 december 2006

DORDRECHT/PAPENDRECHT – De politie heeft in de vroege morgen van zondag 3 december een 43-jarige man uit Dordrecht aangehouden in een woning aan de Colijnstraat in Dordrecht. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 48-jarige man uit Papendrecht. Het slachtoffer liep een hersenschudding op.


De mishandeling vond plaats op 8 oktober j.l. op het voetbalveld aan de Zeehavenlaan. Een Papendrechts voetbalelftal speelde daar tegen een Dordts elftal. De 48-jarige man raakte op een gegeven moment geblesseerd en liep het veld af. Mogelijk ging dit niet snel genoeg want de 43-jarige verdachte zou hem toen in de rug hebben geduwd, in het gezicht hebben getrapt en trappen in de rug hebben gegeven. Het slachtoffer raakte buiten bewustzijn en kwam pas na een paar minuten bij kennis. Hij werd naar het ziekenhuis vervoerd waar een hersenschudding werd geconstateerd. Na het incident werd de voetbalwedstrijd gestaakt. De verdachte is na het incident van het veld gestuurd met een rode kaart en naar huis gegaan. Het slachtoffer deed op 11 oktober aangifte waarna de politie een onderzoek instelde. Dit heeft nu geresulteerd in de aanhouding. De 43-jarige is in verzekering gesteld en zal nader worden gehoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.