Trainer VV Papendrecht ontslagen

01 december 2006

PAPENDRECHT - Het bestuur van de VV Papendrecht heeft Roger Schouwenaar op donderdagavond 30 november ontslagen. Roger heeft in de media uitspraken gedaan die de club niet goed zijn gevallen. Zo uitte hij kritiek op de organisatie rond de zondagselectie en vroeg zich hardop af of een zaterdag- en zondagafdeling naast elkaar kunnen functioneren. Bert Duthler, de hersteltrainer van de zondagselectie leidde donderdagavond de training. (Foto: Gert-Jan Potuit)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.