Pasje voor vaste bezoekers zwembad De Hooght

01 december 2006

PAPENDRECHT - Vaste bezoekers van zwembad De Hooght krijgen vanaf 1 januari te maken met een nieuw toegangssysteem. Meerbadenkaarten, abonnementen en dergelijke worden vervangen door chippasjes. Voor losse kaartjes blijft alles bij het oude.

Voor een pasje moet 5 euro borg worden betaald (deze borg wordt uiteraard terugbetaald bij – onbeschadigde - inlevering na gebruik van het pasje) .

Het nieuwe systeem biedt verschillende voordelen: door gegevens van bezoekers te registreren kan zwembad De Hooght informatie en activiteiten op maat aanbieden; in geval van een onverhoopte calamiteit is precies bekend wie op dat moment in het zwembad aanwezig is; vorderingen van zwemleerlingen kunnen worden gevolgd en één en hetzelfde pasje kan voor meerdere activiteiten worden gebruikt.

Vanaf half december zijn brochures met uitgebreidere informatie beschikbaar bij de kassa van het zwembad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.