Jongetjes vallen uit bus

01 december 2006

PAPENDRECHT – Twee jongetjes van beiden 5 jaar uit Papendrecht zijn vrijdagmiddag 1 december gewond geraakt toen zij tijdens een kinderfeestje uit een bus vielen.

De jongetjes zaten in een oude brandweerwagen die een ritje maakte door Papendrecht ter ere van het kinderfeestje. De brandweerwagen uit 1969 heeft geen gordels. Op het moment dat de wagen door de bocht in de Andoornlaan reed, zijn de kinderen tegen de deurknop van het achterportier gekomen waardoor het portier open ging en de twee jongetjes op straat vielen. Beiden werden naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht voor nader on

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.