Gestolen fiets duikt na 10 jaar op

30 november 2006

PAPENDRECHT – De politie heeft op donderdagavond 30 november een 27-jarige man uit Papendrecht aangehouden op Den Briel. Hij reed op een fiets die in 1996 is gestolen bij het Piazza Center in Gorinchem.

De fiets waarop de man reed, bleek van zijn moeder te zijn die op haar beurt verklaarde de tweewieler een aantal jaren geleden gekocht te hebben bij een rijwielhandelaar. De politie zoekt uit hoe de gestolen fiets in omloop is gekomen. De 27-jarige is na het afleggen van een verklaring heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.