Spannende wedstrijd DES'72 tegen BDC

28 november 2006

PAPENDRECHT - Vandaag stonden de nummer 11 en 12 van de ranglijst tegenover elkaar. DES is de laatste weken weer op de goede weg en lijkt door de overwinning van vandaag weer aansluiting met de middenmoot te krijgen.

Met de rust leek het daar nog niet op want HAR&O-DES'72 stond toen nog achter met 10-13 De daarop volgende 10 minuten trok DES de stand gelijk naar een 18-18 stand.
De 10 minuten die daarop volgde hielden beide teams de stand in evenwicht en het duurde tot de 22 minuut dat DES definitief de leiding nam in de wedstrijd (24-23) en deze niet meer uit handen gaf.

De laatste 8 minuten bouwde de Papendrechters de voorsprong uit tot grote ergernis van de spelersbank van de Soestenaren, die het niet helemaal eens waren met de arbitrale leiding. Het werd uiteindelijk 30-24. Volgende week speelt DES weer thuis en dan tegen v.d. Voort Quintus 2.

Doelpunten DES’72: Joost van Est 10x, Andre kraaijeveld 5x, Remco Peters 4x, Oskar Broz 4x, Michael Oosterbaan 3 en Toby Trouw 2x, en John Bouwman 1x.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.