Poging diefstal auto

27 november 2006

PAPENDRECHT - Een 32-jarige vrouw uit Papendrecht trof woensdagavond 22 november omstreeks 22.00 uur haar auto op de parkeerplaats aan met beide portierramen open en een draaiende motor. Er was geprobeerd om haar auto te stelen.

Het portier was geforceerd en het contactslot was er af gehaald. Vermoedelijk zijn de daders gestoord of is de diefstal mislukt. De vrouw heeft op donderdagmiddag 23 november aangifte gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.