Seniorenadviesraad zoekt lid

24 november 2006

PAPENDRECHT - De Seniorenadviesraad heeft een vacature voor een lid op persoonlijke titel. De gemeente Papendrecht kent vijf adviesraden, waaronder de Seniorenadviesraad. De raad adviseert het college gevraagd en ongevraagd over het gevoerde beleid op het gebied van ‘senioren’.

De adviesraad bestaat uit maximaal zeven personen. De leden worden benoemd voor een zittingsperiode van twee jaar. Momenteel zijn vertegenwoordigd de cliëntenraad Stolpehove, Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht, Protestant Christelijke Ouderen Bond en de Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen. De raad krijgt ambtelijke ondersteuning. Maandelijks wordt op maandagmiddag vergaderd. Tweemaal per jaar vindt overleg plaats met de wethouder en de beleidsmedewerker om de adviesraad te informeren over de hoofdlijnen.

De huidige Seniorenadviesraad heeft een vacature voor een lid op persoonlijke titel, wat betekent dat hij of zij niet een bepaalde organisatie vertegenwoordigt. Gezocht wordt een man/vrouw, woonachtig in de gemeente Papendrecht met belangstelling voor het seniorenbeleid van de gemeente en de landelijke en regionale ontwikkelingen op dit terrein.

Voor meer informatie over de vacature kan contact worden opgenomen met de voorzitter

de heer J. Oudenaarden, telefoonnummer 078-6150571 of 06-12966780.

Voor meer informatie over de gemeente Papendrecht kunt u terecht op internetsite www.papendrecht.nl

Sollicitaties kunnen worden gericht aan: Seniorenadviesraad van de gemeente Papendrecht, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht, onder vermelding van vacature Seniorenadviesraad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.