Tijdelijke afsluiting A15 Papendrecht - Gorinchem

21 november 2006

PAPENDRECHT - Van vrijdag 8 december 21.00 uur tot maandag 11 december 5.00 uur is de A15 tussen Papendrecht (N3) en knooppunt Gorinchem in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer. Rijkswaterstaat zorgt dat weekend voor onder meer asfaltering, aanbrengen van wegmarkering, plaatsing van portalen voor matrixborden en verplaatsing van bewegwijzeringsborden.
Verkeer vanuit Rotterdam richting Gorinchem wordt omgeleid via route G: bij knooppunt Ridderkerk de A16 richting Breda, bij knooppunt Zonzeel de A59 richting Den Bosch en bij knooppunt Hooipolder de A27 richting Gorinchem.

Verkeer vanuit Gorinchem richting Rotterdam wordt omgeleid via route R: bij knooppunt Gorinchem de A27 richting Breda, bij knooppunt Hooipolder de A59 richting Dordrecht en bij knooppunt Zonzeel de A16 richting Rotterdam.
Lokaal verkeer wordt ter plaatse met borden omgeleid via de N214 en de N216.
Actuele informatie is te vinden op de website www.rws.nl/rws/dzh/rijksweg15oost of via het A15 Informatiecentrum van Rijkswaterstaat (0184 – 49 39 30). Het informatiecentrum aan de Parallelweg 6a te Sliedrecht is te bezoeken op woensdag van 12.00 - 16.00 uur, donderdag en vrijdag van 10.00 - 14.00 uur en elke eerste en derde zaterdag van de maand van 10.00 - 14.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.