Kop-staart aanrijding

21 november 2006

PAPENDRECHT- Op maandagmiddag 20 november 2006 omstreeks 17.30 uur vond op de N3 terhoogte van de afslag Papendrecht een kop-staart aanrijding plaats waarbij drie personenauto's betrokken waren. Het verkeer op de N3 komende vanuit Dordrecht moest remmen omdat de afrit vol stond.

Een 20-jarige man uit Sliedrecht kon het niet voorremmen en botste op de achterste auto van een 23-jarige vrouw uit Giessenburg. Die botste door de klap op haar beurt tegen de auto van een 75-jarige man uit Papendrecht. De 20-jarige man uit Sliedrecht en de 23-jarige vrouw uit Giessenburg liepen nekklachten op. Een 26-jarige vrouw uit Sliedrecht die als passagier in de auto van de 20-jarige Sliedrechter zat raakte gewond aan haar pols. Ze werden allen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto's raakten fiks beschadigd en werden weggesleept.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.