Botsing op de Burgemeester Keijzerweg

15 november 2006

PAPENDRECHT - Op dinsdagavond 14 november zijn een fietser en een snorfietser met elkaar in botsing gekomen. Een 52-jarige man uit Papendrecht reed op de fiets over het fietspad langs de Burgemeester Keijzerweg. Hij kwam uit de richting van de N3. Op het kruispunt Westkil/Burg. Keijzerweg sloeg hij linksaf. Hij liet hierbij de op dezelfde weg tegemoetkomende snorfietser - een 41-jarige vrouw uit Papendrecht - niet voor gaan. Een botsing was het gevolg waarbij de fietser naar het ziekenhuis werd gebracht met letsel aan zijn neus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.