Plattegrond winkels nieuwe De Meent

15 november 2006
Plattegrond winkels nieuwe De Meent

Papendrecht, 15 november 2006 - De verhuur van de winkels van het nieuwe winkelcentrum De Meent verloopt conform verwachting. Inmiddels is ruim 70% van de 20.000 m2 verhuurd.

Nu is er ook bekend welke winkels welke plek in het nieuwe winkelcentrum krijgen. Een aantal winkels die nu op het tijdelijk winkelcentrum zijn gehuisvest, zijn niet zichtbaar op de plattegrond, aangezien ze een plaats net buiten het nieuwe winkelcentrum krijgen. De lege plekken krijgen de komende maanden nog een invulling, aangezien er op dit moment nog gesprekken gaande zijn met potentiële nieuwe winkeliers. Nieuwe winkels die zich gaan vestigen in Papendrecht zijn: Phone House, Foto Klein, Brandstore (Spider Ino), Xenos, Body Language, Nelson en C&A.

De Meent wordt in samenwerking met WPM Planontwikkeling uit Den Bosch ontwikkeld. Inmiddels is 50% van de winkeloppervlakte verkocht aan Interpolis Vastgoed, handelend namens het Bedrijfspensioenfonds voor de Landbouw.

Hieronder kunt u de 2 plattegronden raadplegen.

 


De begane grond van het nieuwe winkelcentrum.
Klik op de afbeelding voor een grotere versie.


De eerste verdieping van het nieuwe winkelcentrum.
Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.