Kans op mooi geldbedrag voor maatschappelijke organisaties

14 november 2006

PAPENDRECHT - Ieder jaar stelt de gemeente Papendrecht 2.500 euro beschikbaar voor verloting onder maatschappelijke organisaties die actief zijn in de gemeente. Doel van dit zgn. stimuleringsfonds is waardering te uiten voor alle vrijwillige activiteiten in Papendrecht.
Organisaties die willen meedingen naar de 2.500 euro, hoeven alleen te laten weten op welke wijze 2.500 euro binnen hun eigen organisatie nuttig zouden besteden. Dinsdag 28 november trekt wethouder mw. Zaal het winnende lot uit de aanmeldingen.

Tot 24 november kunnen organisaties hun bestedingwens kenbaar maken bij PAD/Steunpunt Vrijwilligerswerk. Alle aanmeldingen worden getoetst, de inschrijvers ontvangen vervolgens een bevestiging van deelname aan de loting.
Voor meer informatie of aanvragen van aanmeldformulieren: PAD/Steunpunt Vrijwilligerswerk, Markt 2, 3351 AZ Papendrecht. Contactpersoon is Petra ter Meulen, bereikbaar via 078-6428135 of p.termeulen@pad.dwo.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.