HAR&O-DES'72-White Demons 33-33

13 november 2006

PAPENDRECHT - De koploper van de eerste divisie kwam vandaag bij DES, dat derde van onder staat, op bezoek. Op papier een makkelijke wedstrijd voor de mannen uit het Brabantse Berkel-Enschot. DES startte de wedstrijd moeizaam en White Demons nam snel een voorsprong van 4-5 punten. Het leek er op dat DES tegen weer een nederlaag zou oplopen maar HAR&O-DES kreeg na de eerste schrik meer greep op zijn tegenstander en dichtte het gat tot 3 punten. White Demons kon deze voorsprong tot de rust behouden (15-18). De ploeg van coach Moshen Daghrir kreeg van het scheidsrechterduo maar liefst 14 tijdstraffen. Omgerekend speelde DES dus bijna een helft met een man minder. Andre Kraaijeveld en John Bauman liepen tegen een definitieve uitsluiting op.
De Papendrechters lieten, in de tweede helft, in hun thuishaven eindelijk weer eens vechtlust en leuk handbal zien, en zelfs het publiek op de tribune begon zich zowaar te roeren. DES had een kwartier nodig om langszij te komen (24-24).
Wat volgde was een zinderend slot waar beide ploegen om de beurt de leiding namen en geen van de teams was in staat om afstand te nemen. Ongeveer 30 seconden voor het laatste fluitsignaal maakte White Demons de gelijkmaker en bepaalde de eindstand op 33-33. Kortom in een goede en spannende wedstrijd wist DES vandaag de koploper te trotseren en het publiek te vermaken met in totaal 66 doelpunten. Joost van Est en Oskar Broz waren met 9 en 8 treffers de topscoorders.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.