PvdA laat rode taxi rijden

13 november 2006
PvdA laat rode taxi rijden

PAPENDRECHT - De PvdA wil zo veel mogelijk mensen in de gelegenheid stellen om op 22 november te gaan stemmen. Daarom biedt de PvdA een Rode Taxi aan voor iedereen die niet zelfstandig naar het stembureau kan komen.

Mensen die niet in staat zijn om op eigen gelegenheid naar de stembus te gaan, kunnen de PvdA bellen op nummer: 06-22570118. De PvdA zorgt dan voor het vervoer.

Zaterdag 18 november zult u de raadsleden van de PvdA aantreffen in de winkelcentra van Papendrecht. U kunt hen daar vragen stellen en uw mening geven omtrent de lokale en landelijke politiek van de PvdA.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.