Foppe de Haan op bezoek bij PKC

10 november 2006

PAPENDRECHT - Op donderdag 9 november was de bekende succes-coach Foppe de Haan op bezoek bij PKC op uitnodiging van de businessclubs van PKC en VV Papendrecht.

Foppe was in het verleden succescol coach bij VV Heerenveen en won afgelopen met Jong Oranje het Europees Kampioenschap.

Tijdens een boeiend interview ging hij in op teammotivatie, de basiskwaliteiten van een topcoach en het creatief zoeken naar het oplossen van conflictsituaties. De aanwezige ondernemers konden zich zeker herkennen in de situaties die werden geschetst, aangezien ondernemers tegenwoordig ook een coach moeten zijn voor hun personeel.

Foppe de Haan:" Mijn grote drijfveer is om alle goede kwaliteiten uit uit mensen te halen, zodat ze zich prettig voelen en plezier hebben, daarom is voetbal voor mij nooit meer dan een spelletje. Soms voel ik me meer psycholoog dan voetbaltrainer".
Foto: Richard van Hoek

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.