Schakers door naar tweede ronde

09 november 2006

PAPENDRECHT - Het eerste viertal van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het regionale bekertoernooi door een zwaar bevochten zege op Barendrecht.

Bert Terlouw moest snel berusten in remise. Op de drie andere borden werd tot het gaatje gestreden om de punten. Kees Brinkman en Philip Kraaiveld bleven hun tegenstanders uiteindelijk de baas, zodat de nederlaag van Meinte Smink geen gevolgen had voor het eindresultaat.

In de volgende ronde is Hendrik Ido Ambacht de tegenstander.

Het tweede team verloor de wedstrijd tegen SO Rotterdam 7 met 5-3, mede doordat het achttal met vier invallers moest aantreden. Van hen deed jeugdspeler Ramon van der Stel het prima door te winnen. Dat deden ook Zahir Likic en Gerrit de Jong. Door nederlagen van Piet de Jonge, Ad Stabij, David Fitzpatrick, Theo Punt en Wim Roodnat bleef de totaalscore negatief.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.