VV Papendrecht verlaat laatste plaats

07 november 2006

PAPENDRECHT - Eén kwartier was voor de zaterdagafdeling van v.v. Papendrecht voldoende om de benodigde afstand van v.v. Alblasserdam te nemen en de volle winst op te eisen, waarmee zij de laatste plaats in de 3e Klasse C overdroegen aan SVW.

Papendrecht trad geconcentreerd aan en buitte het slappe optreden van Alblasserdam uit, door via Oktai Bazar de enige treffer van het duel te produceren.
Kansen voor Alblasserdam waren er voldoende, maar telkens stond het vizier van de schutter niet op scherp of lag er een Papendrechts obstakel in de weg. Kort voor tijd wuifde de arbiter een overduidelijke overtreding op invaller Adnan Ibric weg, terwijl hij daar een strafschop had moeten geven. Alblasserdam-trainer van Steenis:"Als je het geluk in de afronding mist, dan wordt je ineens afhankelijk van momenten. En als je op die momenten naast de pot piest, dan is dat heel frustrerend."

Papendrecht haalde met hangen en wurgen het eindsignaal en nam de volle winst mee naar huis. Oefenmeester Henk Molenaar: "Tja, liefst ga je wervelend en sprankelend naar de winst, maar in dit stadium tellen gewoon de punten. Dat mooie voetbal komt vanzelf wel."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.