Muziekschool Papendrecht op volle toeren

07 november 2006
Muziekschool Papendrecht op volle toeren

PAPENDRECHT - De muzieklessen draaien op volle toeren! Sinds de eerste les op 30 augustus hebben de kinderen hun muzikale talenten al volop kunnen laten horen. Enthousiast komen ze elke week naar de les om de juf te laten horen hoe hard ze wel niet geoefend hebben.
Vol overgave storten ze zich elke week weer op een nieuwe uitdaging.

Er komen bij de cursus "Ontdek de muziek" allerlei thema's aan bod om de kinderen spelenderwijs de grondbeginselen van de muziek te leren. Bij de AMV lessen zijn de leerlingen gestart met allerlei instrumentjes en inmiddels kunnen ze al noten lezen en leuke liedjes op het klokkenspel spelen. Ook de blokfluitleerlingen hebben de smaak te pakken en blazen er lustig op los.

In februari gaan er nieuwe cursussen van start. Ook voor volwassenen biedt de muziekschool volop mogelijkheden. In november zal bekend worden welke workshops er in 2007 zullen gaan beginnen. Voor meer informatie en het volledige cursusaanbod kunt u de website raadplegen: www.muziekschoolpapendrecht.nl of bel 06-40 95 94 38.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.