Zware strijd voor DES'72

30 oktober 2006

PAPENDRECHT - Op papier stond DES een zware wedstrijd te wachten tegen het als tweede geklasserde Groene Ster. Precies een kwartier konden de Papendrechters stand houden tegen de ploeg uit Zevenbergen (6-6). Daarna nam Groene Ster langzaam afstand van HAR&O-DES'72. De fysiek sterke ploeg had met name DES zijn belangrijkste doelpuntenleverancier, Joost van Est, goed in bedwang. Hij kwam "slechts" tot 5 wapenfeiten. De ruststand werd 11-16 in het voordeel van de Brabanders. Ook na de rust kreeg DES'72, dat speelde zonder Oskar Broz, de wedstrijd niet onder controle. De slechte afwerking van de schoten droegen bij aan het onvermijdelijke verlies van deze wedstrijd. Eindstand werd 20-31. Volgende week speelt HAR&O-DES'72 tegen het tweede team van Aalsmeer en moet DES gezien de ranglijst in staat zijn om met punten huiswaards te keren.

Doelpunten DES'72: Joost van Est 5x, Jimmy Sterrenburg 5x, Andre Kraaijeveld 3x,
Remco Peters 3x, John Bouman 2x, Michael Oosterbaan 1x en Toby Trouw 1x.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.