Ruit vernield aan de Spinbolmolen

21 oktober 2006

PAPENDRECHT - Een 41-jarige man uit Papendrecht heeft een ruit vernield. Hij deed dat op zaterdagavond 21 oktober 2006 bij een woning aan de Spinbolmolen in Papendrecht. De verdachte heeft al enige tijd problemen met de bewoner. Agenten gingen na de melding op zoek naar de 41-jarige die thuis was. De verdachte bedreigde de politiemensen en verzette zich flink bij zijn aanhouding. Hij sloeg bijvoorbeeld een agent in zijn gezicht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.