Amateurexposities

18 oktober 2006

PAPENDRECHT - Vier maal per jaar geeft de sectie Amateurkunst van de Stichting Culturele Raad Papendrecht de gelegenheid aan een aantal amateurkunstenaars uit Papendrecht en omstreken om te exposeren. Vanaf de maand oktober is er weer nieuw werk te zien op twee verschillende locaties.

In woonzorgcentrum Stolpehove aan de Markt kan men het werk bekijken van Wout Stoppelenburg. In de publieksruimten toont hij potloodtekeningen in zwart-wit en kleur. Deze expositie is vrij te bezichtigen tot en met 31 december. De bezoeker is welkom op weekdagen tussen 9.00 en 17.00 uur en in het weekend tussen 10.00 en 16.00 uur. Bij de receptie van De Stolpe wijst men graag de weg.

In het Denksportcentrum exposeert Corrie Punt-Scholte. Zij toont gevarieerde thema's in acryl. Het Denksportcentrum is geopend van maandag- tot en met woensdagavond van 19.00 tot 19.30 uur. Het verdient aanbeveling om vooraf een telefonische afspraak te maken met de medewerkers van het Denksportcentrum. Het telefoonnummer is
641 50 20. Bij een dichte deur wordt aangeraden even aan te bellen.

In de Bibliotheek is er nog steeds de expositie Met z'n Allen 7, waarin een selectie is te zien van het werk van een groot aantal Papendrechtse amateur-kunstenaars. Voor het laatste nieuws over de activiteiten van de Culturele Raad kunt u terecht op www.cultureleraadpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.