DES Verliest tegen volendam

16 oktober 2006

PAPENDRECHT - De mannen van DES’72 moesten vandaag op zondagmiddag spelen in plaats van de vertrouwde zaterdagavond. Verder moest de ploeg het stellen zonder de 1e coach Moshen Daghrir die voor zaken in Afrika verbleef. Assistent Leopold Foussom nam de tijdelijke taak als hoofdcoach over en ook Miki Zornic nam op de bank plaats. Na twee overwinningen, een gelijkspel en een verlies lijkt het met DES niet goed te gaan. De tegenstander van vandaag was het 2e team van Volendam dat tot vandaag met 5 punten gelijk stond met DES. Het eerste kwartier ging de wedstrijd nog redelijk gelijk op maar de Volendammers waren scherper en gretiger dan de Papendrechters. Ondanks het hars gebruik was er aan Papendrechtse zijde letterlijk veel balverlies. De reserves van Volendam zagen kans om met een kleine voorsprong te gaan rusten. Ruststand 12-14. Na de rust kon Volendam de voorsprong vergroten naar 5 punten verschil na vijf minuten spelen was de stand 13-18. Volgens Leopold Foussom Kwam zijn ploeg vooral verdedigend te kort en gaf het de tegenstander te veel vrijheid. Ook aanvallend sprongen de Papendrechters veelvuldig slordig om met hun doelkansen. DES verloor uiteindelijk de wedstrijd kansloos met 26-32. Door dit verlies zakt DES naar de 9e plaats op de ranglijst. Volgende week kan DES zijn kansen beproeven in Groningen bij Ven S

Doelpunten DES’72: Joost van Est 10x, Remco Peters 6x, Oskar Broz 5x, Michael Oosterbaan 2 en Andre kraaijeveld, Toby Trouw en Alvin van der Kuil allen 1x.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.